Talliympäristö

Tilusten Ratsastuskoululla panostetaan laadukkaaseen toimintaan, hyvään palveluun ja yksilöllisyyteen. Talliympäristö kaikkine oheistiloineen on viihtyisä ja vieraanvarainen.

Tallimme on kaksiosainen käsittäen siistin kuusipaikkaisen vanhan osan sekä äskettäin valmistuneen uuden osan neljälle isolle hevoselle. Siirtotallipaikkoja vieraileville hevosille on neljä. Tallirakennuksesta löytyvät satulahuone, tallitupa, tallikamari ja tallikeittiö sekä tallin ylisillä oleva juhlavintti ja kesäajan leirimajoitustila. ”Heidin Aasila” on aasipoikien ulkopihatto.

Tilusten päärakennuksesta löytyvät muut majoitustilat, keittiö- ja ruokailutilat, wc- , suihku ja kodinhoitotilat sekä sisäsauna. Puulämmitteinen pihasauna on pihapiirissä lammen rannalla.

Iso valaistu ratsastuskenttä, tarhat ja laitumet sijaitsevat pihapiirissä muodostaen rakennusten kanssa esteettisen kokonaisuuden niin ratsastajille kuin muille vierailijoille. Ympäristössä vallitsee täydellinen luonnonrauha ja maastoreiteillekin päästään lähtemään turvallisesti suoraan pihasta.

 

JUHLAVINTTI

Tilusten Ratsastuskoululla on mahdollista järjestää ratsastuskoulutoiminnan ohella myös muitakin kuin hevostapahtumia. Juhlat, kokoukset ja merkkipäivät sekä muut pienemmät kokoontumiset (max 10 hlöä) onnistuvat tiloissamme majoituksineen hyvin ympäri vuoden.

Tilusten Juhlavintti puolestaan tarjoaa puitteet 50-100 hengen isompien tapahtumien järjestämiseen, konsertteihin tai muihin kokoontumisiin toukokuusta syyskuuhun.

Ota juhlavintin vuokrauksessa yhteyttä
Heidi Rauhaan, puh. 0400 450 802

Juhlavintti
Juhlavintti

Katso lisää videoita Tilusten Ratsastuskoulusta täältä >>